Yeşilova İlkokulu

Vizyon: İstiyoruz ki... Okulumuzda öğrenme temel ihtiyaç kabul edilsin, Milli Eğitimin genel amaçlarına uygun öğrenciler yetiştirilsin, Okulumuzun öğrencileri toplumda örnek gösterilen bireyler olsunlar...

Misyon: Biz, bütün öğrencilerimizin; Türk Milli Eğitiminin amaç ve ilkelerini öğrenen ve uygulayan bireyler olmasını sağlamak, demokratik yaşam şekline, hak, adalet ve paylaşım davranışlarının gelişmesine, insan haklarına saygılı, Atatürk İlke ve İnkılâplarına bağlı, kendine güvenen, eğitim, sağlik, tarih, milli kültür değerlerine sahip çıkan yüzyılımızın ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceri ve davranışları kazandırmak için varız.

Başarılar:

Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:
Diğer Hususlar: okulda toplam bulunan kitap sayısı 1300

Telefon - (472) 718 81 49

WEB - https://eleskirtyesilovailkokulu.meb.k12.tr

Adres - Çürük Yeşilova Köyü Ağrı/ ELEŞKİRT

Öğretim Şekli :Normal Öğretim

Yerleşim Yeri - Okulumuzun bulunduğu köy anayol kenarında olup Ağrı- Eleşkirt arasındadır.,bu yüzden Ağrı ve Eleşkirt´e yaz/kış ulaşım rahatlıkla gerçekleşmektedir.

Adres - Çürük Yeşilova Köyü Ağrı/ ELEŞKİRT

Ulaşım Ağrı ve Eleşkirt´e servis veya kişisel araçlarla ulaşım gerçekleştirilmektedir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Ağrı il merkezine uzaklığı 20 Km., Eleşkirt ilçe merkezine uzaklığı ise 13 Km. dir.